Hypotheekadvies

Ik ben eigenaar en auteur van DeHypotheekSite. Maar je kunt bij mij ook terecht voor hypotheekadvies. Al sinds 1 januari 1997 ben ik zelfstandig gevestigd als financieel adviseur.

Hypotheekadvies voor starters

Mijn specialisatie is hypotheekadvies voor starters. Ik help je graag met advies en met het regelen van je hypotheek. Je kunt terecht bij mij op kantoor in Eindhoven. Maar advies op afstand is ook mogelijk, via telefoon of skype, waarbij je vanuit thuis kunt meekijken op mijn computer.

Kosten voor advies en afsluiten hypotheek

Door mijn ervaring en omdat mijn bedrijfskosten laag zijn, betaal je bij mij een stuk minder dan bij andere adviseurs. Je krijgt bij mij een uitgebreid persoonlijk advies voor ongeveer de prijs van beperkt online advies, terwijl je minder zelf hoeft te doen. De kosten stem ik met jou persoonlijk af. Je betaalt alleen voor de tijd die ik aan jou moet besteden. Niet voor de tijd die ik aan een ander heb besteed. Op die manier kom ik tot minimaal en maximum kosten. Als jij alleen een hypotheek afsluit betaal je minder dan met een partner.

Advies + afsluiten1 persoon2 personen
Minimaal tarief€ 1.400€ 1.600
Maximaal tarief€ 2.150€ 2.250

Advies aanvragen

Reviews

Uit mijn reviews blijkt dat klanten mijn advies en werkwijze goed vinden. De combinatie van goed advies tegen een redelijke vergoeding levert jou het beste advies op.

Geldverstrekkers

Met de geldverstrekkers uit mijn assortiment kan ik je altijd wel een goede hypotheek aanbieden. Via mij kun je ook de hypotheken afsluiten met de laagste rentes. Daarnaast kijk ik bij mijn advies uiteraard ook naar de voorwaarden.

Advies aanvragen