Over DeHypotheekSite

DeHypotheekSite is bedoeld om jou gratis informatie over hypotheken te bieden. Ik richt me zowel op degene die alleen algemene hypotheekinformatie zoekt, als op degene die meer diepgang wil. De eerste wil weten 'Wat?' en 'Hoeveel?'. De tweede wil ook weten 'Hoe?' en 'Waarom?'. Je kunt zelf bepalen welke informatie je wilt lezen.

'Wat?' en 'Hoeveel?'

Hiermee bedoel ik meer algemene hypotheekinformatie, zoals wat een hypotheek is en hoeveel je kunt lenen. Het antwoord op deze voorbeeldvragen vind je hier:

'Hoe?' en 'Waarom?'

Hiermee bedoel ik meer diepgaande hypotheekinformatie, zoals hoe je maximale hypotheek wordt berekend en waarom je maximale hypotheek varieert in verschillende situaties. Het antwoord op deze voorbeeldvragen vind je hier:

Hypotheekadvies

Je kunt mij ook om hypotheekadvies vragen. Ook kan ik je helpen met het afsluiten van je hypotheek. Mijn kosten zijn een stuk lager dan bij andere organisaties.

Frank Rutten

Al sinds 1 januari 1997 ben ik zelfstandig gevestigd als financieel adviseur. Mijn specialisatie is hypotheekadvies voor starters. DeHypotheekSite heb ik bedacht in 1999. De eerste versie is ook in dat jaar gelanceerd. In de afgelopen jaren is de website meerdere malen vernieuwd. Dit ontwerp is van 2014.